Jimmy_Serietidningsreklam!Jimmy Wilhelmsson är författare, skribent och produktutvecklare som till vardags driver retrobloggen Spelpappan.se om spel, serier och annat kul från förr. Han har sedan 2010 haft för vana att gräva djupt i både digitala och analoga arkiv efter gamla tiders retrohemligheter och presentera dem i populära artiklar och reportage.

I september 2014 släppte han GENERATION 64, en bok om de unga svenskar som växte upp med hemdatorn Commodore 64 och som lät den förändra och påverka deras liv och karriärer. Boken blev populär bland 70- och 80-talister, fick mycket uppmärksamhet i media samt översattes till engelska. Boken GENERATION 500 är en direkt uppföljare som släpptes i maj 2017 – och dess emellan han hann även skriva boken ÄVENTYRSSPEL: BLAND MUTANTER, DRAKAR OCH DEMONER tillsammans med Orvar Säfström. De båda driver i dag förlaget FANDRAKE ihop.

Kontakt Jimmy Wilhelmsson

E-post: jimmy@spelpappan.se
Twitter: @spelpappan
Facebook: www.facebook.com/spelpappan
Webb: www.spelpappan.se

Bild: http://media.äventyrsspel.com/2015/09/JW_col-foto-Lars-Jansson.jpg
Foto: Lars Jansson


Adam Evertsson är redaktör på webbplatserna Reklam Från Förr, SkrattNet, Alla Talar Svenska samt egna bloggen adamevertsson.se – webbplatser som speglar merparten av Adams intressen i form av nostalgi, humor och film.

Multipotentialite med många strängar på sin lyra. Har gett ut boken BLA BLA baserat på innehållet från webbplatsen visstedudet.se och har haft otroligt roligt med arbetet kring nya boken SERIETIDNINGSREKLAM!.

Jobbar till vardags i Göteborg som projektledare och evangelist för öppen källkod och webbverktyget Drupal.

Kontakt Adam Evertsson

E-post: adam@adamevertsson.se
Twitter: @adamevertsson
Facebook: www.facebook.com/henlfern
Webb: https://www.adamevertsson.se/sv

Bild: http://media.serietidningsreklam.se/2017/10/adamevertsson_serietidningsreklam.jpg
Foto: Niklas Olsson, nofoto.se